resultat

Verifierade Tradingresultat

Tradingresultaten på denna sida är verifierade utav Myfxbook.com och updateras dagligen. Klicka på bilden nedan så kommer du till sidan med detaljerad prestationsinformation. Kom sedan tillbaka för att se sidan Priser.

Jag tror på att vara transparent. Därför vill jag säga att det finns ingen som kan garantera några framtida vinster, även om det finns de som hävdar så. Den bästa indikatorn på framtida lönsamhet är att se på de historiska resultaten (track record). 

Detta innebär att också mina tradingstrategier kan misslyckas och värsta scenariot är att du kan förlora allt ditt satsade kapital. Därför är det av yttersta vikt att förstå riskerna med att investera inom trading och att hela tiden agera med försiktighet. Detta gäller för alla marknader samt alla tradingstrategier som finns att följa.

Jag rekommenderar därför att man börjar med att prova funktionaliteten GRATIS för att utvärdera resultatet. Bäst är att göra detta med låtsaspengar, dvs “Demo trading”. Det är ett utmärkt sätt att utvärdera prestation utan att riskera något som helst kapital. När du sedan känner dig överygad om resultatet så kan du enkelt övergå till “Live Trading” med riktiga pengar. Se Introduktionsvideon för mer detaljer.

Vill du förlänga din testperiod för att göra en längre utvärdering så går det bra. Du kan då fortsätta att använda ett Demokonto efter den fria testperioden. Detta innebär att du endast behöver betala för hyreskostnaden men inte för själva prestationen. Se sidan Priser för mer detaljer. 
 

R3d || Blue – One

Jag använder mig utav en “Scalpingstrategi” för detta konto och tradingen kan röra Aktieindex, Valutapar, Råvaror och Kryptovalutor.

Snart finner du en bild av tradingresultaten här istället för denna text.

15 November börjar jag bygga upp ett konto. Restultaten syns här och updateras dagligen.

Nästa sida, Priser

© 2021   |   R3d||Blue    |    Privacy Policy   |   Terms & Conditions